OKULUMUZ

09.12.2019 1341

Okulumuz Gebze Ticaret Odası Vakfı tarafından 2008 tarihinde TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU "nun da katılımıyla temeli atılmış , 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 225 öğrenci ile faaliyete başlamıştır. Muhasebe ve Finansman Alanı bünyesinde Bilgisayarlı Muhasebe ve Dış Ticaret dalları açılmış olup ayrıca okulumuz bünyesinde 2012 yılında Anadolu Ticaret Meslek Lisesi onayı alınarak bünyesinde Muhasebe ve Finansman Alanı  Bilgisayarlı Muhasebe ile Ticaret Meslek Lisesi Pazarlama ve Perakende Alanı bünyesinde Satış Elemanı dalı açılmıştır. 2013 tarihinde ise Büro Yönetimi Alanı Yönetici Sekreterliği Dalı onayı alınmıştır. 2014/8 numaralı genelge kapsamında okulumuzun ismi Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Okulumuz bölgemizin iş alanına önemli eleman yetiştiren bir eğitim kurumu olarak faaliyetine devam etmektedir.